Филтриране по

Наличност

Наличност

Диаметър [mm]

Диаметър [mm]

Цвят

Цвят

Версия

Версия

Работна температура [°C]

Работна температура [°C]

Анемостати от неръждаема стомана

Анемостата е краен елемент на вентилацията, който се грижи за ефективното разпръскване на свеж въздух при вентилация или изтегляне на въздух от помещението. Вариантът от неръждаема стомана се отличава с голяма функционалност, изключителна издръжливост и привлекателен външен вид, идеален за търговски и жилищни помещения.

В сайта ни Dalap.bg предлагаме анемостати от неръждаема стомана, подходящи за монтаж на стена и таван. Прикрепването им е лесно; освен ако не е посочено друго, просто закрепете клапана с винтове или метални скоби в задната му част. Предлагаме модели в няколко различни размера, от Ø 100 до Ø 250 mm. Всички са оборудвани с регулируем клапан, който влияе на въздушния поток.

Ако анемостатът от неръждаема стомана не ви допада, предлагаме също пластмасови и метални варианти. Всички те са оборудвани с регулиращ вентил, който влияе на въздушния поток.

Ще се радваме да ви помогнем с избора на анемостат от неръждаема стомана, в нашия консултативен център. Но можем да обсъдим конкретния ви случай и лично. Просто се свържете с нас на i  на телефон +359 888 440 333.

Активни филтри

Входящ анемостат от неръждаема стомана Ø 160 мм
Код на стоката: 8150

Анемостатът е специално проектиран за подаване на свеж въздух. Има регулируем вентил за въздушния поток.

В момента не е налично
59,36 лв. с ДДС 49.47 без ДДС
There are not enough products in stock
  • В момента не е налично