Защо Dalap.bg?

Надеждна и безпроблемна покупка - Българска асоциация за електронна търговия (БЕА)

Ние искаме най-доброто за нашите клиенти. Ние сме членове на Българската асоциация за електронна търговия и за Ваша 100% увереност в покупката, ние сме се тествали. Така вече сме сертифициран магазин, който отговаря на правилата за безопасно и безпроблемно пазаруване в съответствие с действащото законодателство.

Подробни инструкции и съвети - всичко за вентилацията на едно място

Подробни инструкции и съвети Да направите правилния избор на продукти и да разрешите проблемите си с вентилацията възможно най-лесно, е причината да разполагаме с подробни ръководства и упътвания, пълни с информация, съвети и практически примери.

Широка гама от качествени продукти от известни марки

Широка гама от качествени продукти от известни марки Интересуваме се от това, от което се интересуват нашите клиенти, и се опитваме да адаптираме продуктовата си гама в съответствие с това. За Ваше удовлетворение предлагаме само качествени продукти от доказани марки. Можете да избирате от широка гама стоки, която постоянно се опитваме да разширяваме.

Гаранция за връщане до 30 дни

Гаранция за връщане до 30 дни Понякога изборът на продукта не е съвсем подходящ, размерите или цветът не са подходящи, в този случай Ви предлагаме възможността да върнете стоката в рамките на 30 дни. Ние ще заменим стоката с друга, която по-добре отговаря на Вашите изисквания, или ще Ви възстановим парите.

Повече от 2250 пункта за получаване в цяла България

Повече от 2250 пункта за получаване в цяла България Сътрудничейки си с мрежата за получаване на пратки Packeta, имате възможност да получите доставката си директно до Вашия град или квартал на много изгодна цена в сравнение с класическата доставка на колети. При поръчката на продуктите, Вие избирате пункта, до който искате да бъдат доставена стоката. Можете да научите повече за услугата и пунктовете за доставка директно на уебсайта на Packeta.

Експертно обслужване на клиенти

Експертно обслужване на клиенти Ще се радваме да Ви посъветваме и да Ви помогнем при избора. Към всеки клиент се отнасяме професионално и индивидуално, за да отговорим най-добре на изискванията му. Нашият квалифициран персонал е на разположение през по-голямата част от деня по електронна поща на адрес info@dalap.bg и на телефон +359 888 440 333. В работно време можете да комуникирате с квалифицирания персонал чрез онлайн отдела за съдействие на нашия уебсайт.

Бърза обработка и доставка

Бърза обработка и доставка За клиентите на нашия електронен магазин предлагаме услуга за доставка от проверени превозвачи GLS или Packeta. Доставка до адрес в България в рамките на 3 до 4 работни дни от предаването на пратката на превозвача.

Специализиран онлайн магазин с вентилатори и вентилационни системи

Специализиран онлайн магазин с вентилатори и вентилационни системи Ние сме специализиран магазин, който предоставя подробна информация по въпроси, свързани с вентилатори, рекуператори, вентилационии системи и аксесоари. Повечето от нашите продукти са физически налични на склад. За отделни артикули информираме за наличностите на склад и предлаганите варианти.