Подбираме артикулите за Dalap.bg наистина внимателно. Затова включваме само продукти от производители, в чието качество сме се убедили отдавна. Производители, на които можем да разчитаме и чието първокласно качество на продуктите е проверено на практика от нас и нашите клиенти.

Ето защо тук ще намерите само истински качествени продукти.

Ако се интересувате по-подробно от даден производител и неговите продукти, няма нищо по-лесно от това да се свържете с нас. Можете да ни изпратите имейл на адрес info@dalap.bg или да ни се обадите в работно време на телефон .

Airflow ICON
Повече от 60 години базираната в Обединеното кралство компания Airflow Development Ltd. е един от лидерите в производството на вентилатори за битова вентилация и измервателни уреди за вентилационни системи. В тази страна компанията е известна най-вече с популярните си вентилатори Airflow iCON с автоматични жалузи. Това е ненатрапчиво, ориентирано към дизайна и същевременно много практично решение за вентилация. Идеална е най-вече за стени или тавани, в бани и тоалетни.

Dalap
Dalap е специалист в областта на вентилаторите и вентилационните системи. В офертата му ще намерите всичко необходимо за вентилация на апартаменти, къщи, ресторанти, работилници, складове, офиси и всякакви други сгради. Казано по-просто: ако трябва да проветрите нещо, продуктите на Dalap ще свършат идеална работа. Независимо дали става въпрос за домашни вентилатори, промишлени вентилатори, тръбни вентилатори, рекуператори, аксесоари и други компоненти, Dalap е заложил на качество и надеждност, и е известен най-вече с популярните си вентилатори Airflow iCON с автоматични жалузи. Това е ненатрапчиво, ориентирано към дизайна и същевременно много практично решение за вентилация. Идеална е предимно за стени или тавани, в бани и тоалетни.

Elektrobock
Златни чешки ръце. Това е Elektrobock. Компания, която от 1992 г. е специализирана в разработването и продажбата на потребителски технологии за домакинствата. Днес компанията произвежда термостати, слънчеви нагреватели, сензори за движение, звънци за врати, устройства за регулиране на осветлението, детектори за дим, електроинсталации. И много други.

Home by Somogyi
Когато през 1991 г. в Гиор, Унгария, е основана компанията Somogyi Elektronic Kfc., никой не очаква, че един ден тя ще произвежда електронни продукти за голяма част от Европа на площ от 7200 м2. Това се случи и днес Somogyi Elektronic е наистина голям производител на широка гама продукти. За нашите клиенти обаче, разбира се, най-важни са техните вентилатори. Компанията набляга на тяхното високо качество и изработка.

Kovhron
На почти точно на половината път между Банска Бистрица и Попрад в Словакия се намира седалището на Kovhron. Фирма, специализирана основно в производството на аксиални вентилатори, нагреватели и електрически уреди. В офертата на Kovhron ще намерите например промишлени вентилатори, вентилатори за баня, стенни вентилатори, тръбни вентилатори и коминни вентилатори. А също и цяла гама от аксесоари. Тръби, капачки, жалузи.

Tristar
Вентилатори, климатици, охладители на въздух, абсорбатори, както и радиатори, отоплителни уреди и много други - Tristar има дългогодишен опит с широк спектър от домашна електроника. Техните продукти се основават на три практични основни принципа: лесно управление, високо качество на изработката и материалите и най-вече достъпност. Това прави продуктите на Tristar идеални за повечето домакинства и фирми. Мотото на компанията: "Хубавите неща в живота принадлежат на всички".

Vents
Вентилатори, дифузори, решетки, въздуховоди и много други. Това е Vents - компания, която произвежда вентилатори и всички необходими аксесоари. Компанията е основана през 90-те години на миналия век в Централна Европа и днес в нея работят над 2000 души в повече в 12 отдела. Акцентът е поставен основно върху разработването на нови технологии и самостоятелното производство на всички необходими части за продуктите.

Westinghouse
Повече от 100 години опит в областта на вентилацията в страни от цял свят. Това е Westinghouse. Американска компания, която съчетава качество и надеждност с чудесен дизайн и функционалност. Основната им сфера на дейност са таванните вентилатори и всички свързани с тях аксесоари. Напоследък най-популярни сред клиентите станаха таванните вентилатори Westinghouse с осветление.