Дървен универсален анемостат Dalap 125 WAB, бор, Ø 125 мм
search
  • Дървен универсален анемостат Dalap 125 WAB, бор, Ø 125 мм
  • Дървен универсален анемостат Dalap 125 WAB, бор, Ø 125 мм
  • Дървен универсален анемостат Dalap 125 WAB, бор, Ø 125 мм

Дървен универсален анемостат Dalap 125 WAB, бор, Ø 125 мм

Универсалният дървен анемостат Dalap 125 WAB с Ø 125 мм, изработен от бор, е предназначен за завършване на въздуховоди и вентилационни системи. Той е специално проектиран както за извличане на отработения въздух, така и за подаване на свеж въздух. 

ВАРИАНТИ:
На склада
Над 30 броя
31,01 лв. с ДДС 25.84 без ДДС

Код на продукта: 99391
EAH: 4250622651395
Гаранция: 24 месеца
Марка: Dalap
Безплатна доставка за покупки на стойност над 400 лв
Богата гама от продукти Предлагаме повече от 3000 продукта
Връщане в рамките на 30 дни за наша сметка
Подробни инструкции и съвети всичко за вентилацията на едно място

Описание на продукта

Универсалният анемостат Dalap 125 WAB, изработен от бор, е предназначен за завършване на въздуховоди и вентилационни системи, особено в дървени тавани. Предназначен е за извличане на отработения въздух, както и за подаване на свеж въздух. Ръчно регулируемият вентил е съвместим с метални въздуховоди с диаметър 125 мм.

За дървени къщи, но също и за бани и сауни

Анемостатът може да се използва най-вече на места с дървени тавани (напр. вили, дървени къщи, дървени сгради, хотели или други места за отдих). Особено подходящ е за интериори с дървена облицовка, където дълго време се наблюдават по-високи температури и много висока влажност, като например бани или сауни.

За използване в тези помещения анемостатът трябва първо да бъде подходящо покрит. Всъщност повърхността на дървеното покритие не се обработва по никакъв начин, за да се гарантира възможността за боядисване на дървото с цвят по ваш избор. Благодарение на това този пластичен вентил се вписва прекрасно във всяка среда.

Комбинация от бор и метал

Анемостатът Dalap 125 WAB се състои от две части: външен дървен корпус, изработен от бор, и вътрешен бял метален монтажен фланец.

Към дървения капак е прикрепен прът с резба, който се завинтва в металния фланец. Фланецът е оборудван и с два заключващи се монтажни щифта и отвори за закрепване към тавана.

Резбите не се разклащат по никакъв начин, като по този начин осигуряват лесно затваряне и отваряне на пластинчатия вентил. Освен това самият дървен капак е много приятен на допир.

Лесно и безпроблемно сглобяване

В пакета са включени монтажни материали, съдържащи 4 винта и 4 дюбела. Те се използват за закрепване на металния фланец към тавана. След това тръбата се монтира към фланеца отгоре и се закрепва чрез затягане на металните гнезда.

Препоръчва се анемостатът Dalap 125 WAB да се монтира в метална спирална тръба. В случай на тръби, изработени от по-мек материал, съществува риск тръбата да бъде пробита от острите монтажни гнезда по време на монтажа.

Техническо описание

Диаметър [mm]
125
Тегло [kg]
1,1
Размери [mm]
Виж изображението
Материал
Метал + Дърво
Работна температура [°C]
-40 до +90
Цвят
Бор
Използвайте
За подаване или извеждане на въздух
Инсталация
На стената
Версия
Изпускателен / Входящ
Марка
Dalap

Kонтакт Подкрепа

alt

Юлиан Марков

Ще ви посъветвам относно избора и техническите въпроси

+359 888 440 333
(Понеделник - Петък , 8.00 - 16.00)

Аксесоари