Контролен модул с издърпващ се превключвател, хигростат и HTM таймер за iCON ве
search
  • Контролен модул с издърпващ се превключвател, хигростат и HTM таймер за iCON ве

Контролен модул с издърпващ се превключвател, хигростат и HTM таймер за iCON вентилатори

Допълнителен модул за вентилатори за баня iCON, който разширява вентилатора с превключвател за издърпване, сензор за влажност "хигростат" (възможност за отчитане на 40% до 90% относителна влажност) и таймер с възможност за настройка от 1 до 45 минути.

ВАРИАНТИ:
На склада
7 броя
119,93 лв. с ДДС 99.94 без ДДС

Код на продукта: 5338
EAH: 5019009311708
Гаранция: 24 месеца
Марка: Airflow ICON
Безплатна доставка за покупки на стойност над 400 лв
Богата гама от продукти Предлагаме повече от 3000 продукта
Връщане в рамките на 30 дни за наша сметка
Подробни инструкции и съвети всичко за вентилацията на едно място

Описание на продукта

Този модул може да се управлява от външен превключвател или директно от въжето на модула. В този случай въжето не е като ключ, а като превключвател (бутон), т.е. когато се дръпне, той дава само импулс, вентилаторът се стартира и работи за зададено време, след което се изключва. Ако свържете вентилатора с модула към външен ключ (бутон), можете просто да прекъснете въжето и да не го използвате. Сензорът за влажност може да се настройва между 40 % и 90 % р.в. Ако зададената стойност бъде превишена, вентилаторът се самоизключва и работи поне за зададеното време. След това сензорът проверява влажността и ако тя все още е по-висока от зададената граница, ще започне следващия цикъл на вентилация.

Забележка: Използваният сензор за влажност е един от основните капацитивни сензори за влажност. Не очаквайте точни и повтарящи се измервания или прецизно превключване, както и бърза реакция на промените във влажността. Той не трябва да се бърка с контролен елемент с превключване в зависимост от промяната на относителната влажност в помещението. Тези системи са многократно по-скъпи и се използват в индустриалното управление. Например, ако искате вентилаторът да се включва всеки път, когато си вземете душ, по-добре е да изберете модул със сензор за движение, отколкото модул със сензор за влажност.

Техническо описание

Напрежение [V]
230 V
Таймер/превключвател
Да
Сензор за влажност (хигростат)
Да
Сертификационен знак [CE]
CE
Издърпващ се превключвател
Да
Модел
ICON HTM
Честота [Hz]
50
Марка
Airflow icon

Kонтакт Подкрепа

alt

Юлиан Марков

Ще ви посъветвам относно избора и техническите въпроси

+359 888 440 333
(Понеделник - Петък , 8.00 - 16.00)

Аксесоари