Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 mm, по-високо въздушно налягане
search
  • Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 mm, по-високо въздушно налягане
  • Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 мм, по-високо въздушно налягане
  • Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 мм, по-високо въздушно налягане
  • Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 мм, по-високо въздушно налягане
  • Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 мм, по-високо въздушно налягане
  • Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 мм, по-високо въздушно налягане

Вентилатор за баня без допълнителни функции Ø 100 мм, по-високо въздушно налягане

Проектиран е да превръща мощността си във високо налягане на въздуха. Благодарение на специално оформеното си витло, вентилаторът за баня Dalap 100 GRACE HIGHPRESS може да генерира налягане от 49 Pa, с което напълно превъзхожда повечето конкурентни продукти със същия диаметър. Снабден с надежден мотор с дълъг живот, този домашен вентилатор е идеалното средство за непрекъснато проветряване на по-малки помещения чрез канали с дължина до 4 метра.

ВАРИАНТИ:
На склада
Над 30 броя
68,99 лв. с ДДС 57.49 без ДДС

Код на продукта: 41507
EAH: 4250622626881
Гаранция: 24 месеца
Марка: Dalap
Безплатна доставка за покупки на стойност над 400 лв
Богата гама от продукти Предлагаме повече от 3000 продукта
Връщане в рамките на 30 дни за наша сметка
Подробни инструкции и съвети всичко за вентилацията на едно място

Описание на продукта

Вентилаторът за баня Dalap 100 GRACE HIGHPRESS съчетава елегантен дизайн, надеждна работа и солидна производителност. Това се осигурява от патентован двигател, снабден със сачмени лагери, които гарантират 40 000 часа непрекъсната вентилация. Двигателят задвижва витло, чиято конструкция е създадена специално за увеличаване на въздушното налягане. Следователно този домашен вентилатор с диаметър 100 мм е подходящ за извличане на влажен, застоял или по друг начин замърсен въздух на по-дълго разстояние в сравнение с подобни вентилатори за баня. Това го прави идеален за използване в по-малки жилищни и търговски помещения, като бани, тоалетни или сервизни помещения и помещения за почистване, които не могат да бъдат вентилирани директно през стена.

Предимства на вентилатора за баня Dalap 100 GRACE HIGHPRESS

  • Оборудван с патентован двигател за надеждна работа
  • Високо налягане от 49 Ра за вентилация на разстояние до 4 м
  • Снабдени със сачмени лагери с дълъг живот от 40 000 часа
  • Аеродинамично балансиран, елегантен дизайн, подходящ за всеки интериор
  • Пластмаса, която не отделя фенол, изработена по технологията FENOLSTOP®
  • Лесен монтаж и свързване към електрическата мрежа за минути
  • Подходящ за всички други компоненти за обработка на въздуха в гамата
  • Може да се дооборудва с регулатор на скоростта, сензори и много други функции

За въздуховоди, оборудвани с контролна клапа

Всеки вентилационен въздуховод, проектиран само за извличане на въздух, трябва да бъде оборудван с механизъм за възвратна клапа, който осигурява поток само в една посока и предотвратява повторното навлизане на изхвърляния въздух в помещението. От друга страна, повече от една възвратна клапа във въздуховода значително увеличава пада на налягането и по този начин изискванията към мощността на вентилатора.
Този вентилатор за баня не е оборудван нито с възвратна клапа, нито с мрежа против насекоми и следователно е подходящ за въздуховоди, които вече са оборудвани с такива, или за вентилационни системи, в които тези елементи не са необходими. Ако това е необходимо, към вентилатора може да се монтира възвратна клапа, която се продава отделно и е напълно съвместима.

За ефективна вентилация на разстояние до 4 м

Не винаги е възможно да се изведе влажният и лош въздух по най-краткия път направо навън. Понякога е необходимо да се използва малко по-дълъг и по-здрав канал, пълен с различни разклонения и завои. За разлика от обикновените вентилатори за баня, които са предназначени за вентилация през къси и прави канали, този вентилатор постига високо налягане от 49 Pa. В резултат на това той може безпроблемно да извлича въздух през прави въздуховоди с дължина до 4 м, както и през по-сложни въздуховоди с множество вентилационни елементи.

Чисто бял външен вид, който не пречи на нищо

Целият вентилатор е проектиран с оглед на производителността, като същевременно се запазва опростеност и елегантност. На предната корица няма лого или надпис, които да нарушават изчистения бял вид. Използваната пластмаса е също така много устойчива на разграждане и не губи своята белота дори под въздействието на продължителна слънчева светлина. Вентилаторът се вписва във всеки интериор, без да се откроява по какъвто и да е начин.

Изработен от безопасен за здравето материал

По-лошите пластмаси могат да отделят вредни вещества при продължителна употреба, които могат да причинят здравословни усложнения при вдишване за дълъг период от време. Вентилаторът Dalap 100 GRACE HIGHPRESS е произведен по технологията FENOLSTOP®, която гарантира, че фенолите не започват да се отделят от пластмасовия материал дори след изтичане на срока на годност. Следователно няма риск от замърсяване.


Лесен монтаж за минути

Монтирането на вентилатора и свързването му към електрическата мрежа не отнема нито много време, нито много техника. Просто включете вентилатора към съвместим въздуховод, който може да бъде хоризонтален, например от стената, или вертикален, например от тавана. Благодарение на сачмените лагери вентилаторът може да се монтира във всяко положение. Вентилаторът е трайно прикрепен към основата с помощта на четири дюбела с винтове (включени в комплекта). Всичко се сглобява лесно, без да се използва груба сила. Включването на вентилатора отнема не повече от няколко минути. Процедурата е показана по-долу.

Още повече функции с подходящите аксесоари

Характеристиките на този вентилатор без допълнителни функции могат лесно да бъдат разширени с някой от аксесоарите, продавани отделно. Те включват регулатор на скоростта, многофункционален блок за управление, външен сензор за влажност и няколко превключвателя за време.
Благодарение на 300W регулатор на скоростта вентилаторът може да се управлява непрекъснато. Чрез намаляване на скоростта на витлото се намалява и нивото на шума.
Многофункционалният блок за управление разширява функциите на вентилатора с превключвател за време, сензор за влажност, сензор за движение и сензор за светлина. Тези сензори могат да се използват заедно, поотделно или в комбинация.
Към вентилатора може да се свърже отделно и външен сензор за влажност или един от времевите превключватели.

Окабеляване

Необходими инструменти: малка отвертка с плоска глава
Необходимо време: 10 минути

  1. Изключете електричеството!
  2. Свалете предния капак. Просто го отвийте внимателно.
  3. Свържете захранващите кабели с фаза и нула към вентилатора чрез клемния блок (т.нар. "шоколад"). Няма значение в какъв ред ще свържете тези кабели към клемите. На снимката синият кабел е нулевата фаза, а черният - фазата 220 V.
  4. Поставете обратно предния капак, включете захранването и пуснете вентилатора.

Техническо описание

Въздушен поток [m³/hr]
99
Статично налягане [Pa]
49
Консумация на електроенергия [W]
16
Обороти [мин]
2300
Номинален ток [A]
0,1
Акустичен шум [dB/³m]
33
Степен на защита [IP]
34
Напрежение [V]
230 V
Диаметър [mm]
100
Тегло [kg]
0,7
Размери [mm]
Виж изображението
Приложение
Баня
Тоалетна
Сачмени лагери
Да
Работна температура [°C]
+1 до +40
Цвят
Бял
Сертификационен знак [CE]
CE
Използвайте
За извличане на въздух
Инсталация
За стена и таван
Живот
40.000 часа
Версия
С по-високо налягане
Дължина на фланеца на вентилатора [mm]
65
Модел
100 GRACE HIGHPRESS
Дизайн на вентилатора
Аксиални
Честота [Hz]
50
Марка
Dalap

Kонтакт Подкрепа

alt

Юлиан Марков

Ще ви посъветвам относно избора и техническите въпроси

+359 888 440 333
(Понеделник - Петък , 8.00 - 16.00)

Аксесоари